Екипа малог фудбала "Стапари - Волујац"

 


Екипа  малог  фудбала “Стапари – Волујац“ , основана је 1988. године на иницијативу групе љубитеља фудбала из Стапара и Вулујца. У почетку ова екипа носила је име „Стапари“, а нешто касније променила је назив у “Стапари – Волујац“.

Намера ових младих људи била  је дружење и рекреација, али чињеница да као тим у континуитету трају 26 година, говори о изузетној преданости и посвећености спорту , која прераста аматерске оквире, бар у моралном погледу.

Учесници су свих  турнира малог фудбала у ужичком крају, а свој квалитет потврдили су бројним тријумфима и трофејима.

Изузетним  спортским и људским  вредностима на најбољи могући начин промовисали су своја села, што и дан данас чине.

Заједно са фудбалерима сомборских Стапара, једини су актериСтапаријаде“, који су наставили дружење од настанка ове манифестације до данас.

Пијетет према прерано преминулом другу и саиграчу Раду Димитријевићу, потврдили су оснивањем меморијалног турнира у његову част, који се традиционално  одржава у Стапарима.

Досадашњи чланови екипе:

Ненад  Урошевић, Вито Синђић, Љубиша Бошњаковић, ДамјанАцо Синђић, Милосав Димитријевић,  Драгослав Димитријевић, Радосав Димитријевић, Небојша Ћосић, Славиша Милошевић, Жељко Скокић, Дејан Милошевић,  Горан Старчевић, Слободан Старчевић, Дејан Словић,  Саша Старчевић, Марко Синђић ...

Фотографије можете погледати
ОВДЕ